Administratie
contact informatie AccountancyAdministratieAangifteAdviesHomepage agnesdeboer.nl

Administratie
Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt. U kunt zo overzicht houden, ontwikkelen en op tijd beslissingen nemen en bijsturen. Het is ook wettelijk verplicht een administratie bij te houden en 7 jaar te bewaren. Ook is de administratie de basis voor uw fiscale aangiften.

Met een goede boekhouding krijgt u onder meer inzicht in:
•gegenereerde omzetten;
•de werkelijke kosten;
•de waarde van uw bezittingen en schulden;
•het debiteurenbeheer;
•de ontwikkeling van uw liquiditeiten.

Het bijhouden van de administratie behoort veelal niet tot de routines van menig ondernemer. Schakel daarom deskundigheid in. Want een goede onderneming wordt gedreven op een goede administratie. De cijfers spreken!

Periodiek verwerk ik desgewenst in uw eigen boekhoudpakket de administratie: bankafschriften, facturen en kasbonnen worden geboekt. Indien aanwezig worden ook gegevens m.b.t. salarissen en afschrijvingen verwerkt. Iedere gewenste informatie kan gegenereerd worden.

Heeft u personeel in dienst dan verzorgt agnesdeboer.nl ook de salarisadministratie. Na het indienen van de maandelijkse mutaties ontvangt u binnen 24 uur de uitkomsten van de loonverwerking zoals onder andere loonstroken, de loonjournaalpost en de loonstaten. Ook wordt de aangifte loonbelasting opgesteld en ingediend bij de belastingdienst.
Voor een complete administratieve dienstverlening kunt u terecht bij “agnesdeboer.nl.”