Accountancy
contact informatie AccountancyAdministratieAangifteAdviesHomepage agnesdeboer.nl

Accountancy

Periodiek uw administratie doornemen en beoordelen of alles goed geboekt is, geeft u een gerust gevoel. Het is prettig om te weten dat de cijfers die spreken uit uw administratie ook de werkelijkheid weergeven. Tussentijds per maand of per kwartaal inzicht in de prestaties van uw onderneming. Waarom wachten tot het jaar voorbij is? Periodiek een overzicht van de kosten en opbrengsten in een leesbaar overzicht eventueel vergeleken met de vooraf opgestelde begroting.
Heeft u behoefte aan deze informatie (met of zonder begroting) dan kan ik daarin voorzien.

De jaarrekening opstellen wordt een eenvoudige klus als de administratie tussentijds regelmatig is doorgenomen. Ook als dit niet het geval is, maak ik voor u de jaarrekening volgens de wettelijke eisen. De jaarrekening geeft de prestaties van uw onderneming weer, in welke vorm ook: eenmanszaak, VOF of BV. Voor een onderneming in BV vorm stel ik ook de beperktere publicatiestukken op.

Tijdelijk een vacature binnen uw financiŽle afdeling? Het vervullen van interim functies als bijvoorbeeld controller is opgenomen in ons dienstenpakket.